Artikkelit

Uutinen | 26.7.2019

Tervetuloa suomiow.comiin!


Bannerin on tehnyt Suomi OW:n oma multitalentti, @KAT!

Tervetuloa Suomi OW:n uuteen ilmeeseen! Vanha tuttu Discord-palvelin on vuosien myötä saanut paljon uusia kasvoja ja tapahtumia ja nyt on aika siirtyä uuteen aikaan virallisten Suomi OW -nettisivujen myötä! Uudella ilmeellä pyrimme tavoittamaan suomalaisia pelaajia sekä joukkueita, tulemme jakamaan sivustolla suomalaista Overwatch-sisältöä kuten artikkeleita sekä striimejä. Mikäli pidät näkemästäsi ja olet uusi tuttavuus meille, tervetuloa yhteisöömme!

Sivusto sai alkunsa Suomi OW ja entisen Kaupunkisota -palvelimien (nykyään Suomi OW Turnaukset) yhdistyessä; syntyi ajatus yhdestä yhteisöstä, jota edustetaan Suomen suurimpana Overwatch-yhteisönä. Yhteisö tarvitsisi komeat nettisivut Discord-palvelimen lisäksi ja sellaiset pistettiin kasaan. Jatkossa suomiow.com tulee toimimaan yhteisön virallisena tiedottajana ja uutislähteenä.

Otamme vastaan artikkeleita, tuomme esille kovia suorittajia, nostamme ylös striimereitä ja pidämme uusia turnauksia sekä kaikille osallistujille, että myös korkeamman tason joukkueille! Tätä kaikkea ja paljon muuta on tulossa lähiaikoina.


Allekirjoittanut on 90-luvun lapsuuden elänyt Reinhardt pakottaja, joka nauttii suuresti uusista haasteista koodin parissa.