Artikkelit

Yhteisö | 12.2.2019

Osallistu SuomiOW Fantasialiigaan!


Mistä on kyse?

Uusi Overwatch League -kausi alkaa taas! Tämän myötä on hauska lähteä arvailemaan (tai tietämään) kenen joukkueet pärjäävät parhaiten!
Järjestämme jälleen kerran Winston's Lab sivuston kautta fantasialiigan!

Jokainen voi lähteä mukaan tähän kilpailuun omalla tyylillään, eikä osallistuminen velvoita sinua mihinkään! Teemme päivityksiä liigan etenemisestä, ja pureudumme yhteisömme suurimpien aivojen aivoituksiin. Pärjääkö "Finnish only" joukkue paremmin kuin Korea-rosteri? Juuri sinulla on nyt mahdollisuus toteuttaa täysin omaa taktiikkaasi!

 

Pelimuodot

Stage # Predictions

Tässä osiossa arvuutellaan joukkueiden välisissä otteluissa voiton todennäköisyyksiä (Esim NYXL 80% - BOSTON 20%). Tämä pelimuoto on nopea täyttää kiireisimmillekin arvaajille, ja voit syöttää arvauksiasi aina kyseisen ottelun alkuun saakka. Tämän jälkeen arvaukset lukittuvat, ja mikäli mitään arvausta ei ole annettu, menee se eteenpäin 50-50 prosenteilla. Kaikkia pelejä ei tarvitse luonnollisesti syöttää kerralla.

Stage # Week #

Tässä osiossa muodostat omasta mielestäsi sopivimman joukkueen palvelun sääntöjen rajoissa. Mikäli minmaxaaminen kiinnostaa, suosittelen tutustumaan ohjeisiin sivustolla, josta löydät pisteytyksien takana olevat mekaniikat. Voit tehdä muutoksia joukkueisiin viikkotasolla, joten jos jokin pelaaja olikin huono valinta, voit myöhemmin korvata hänet mieluisampaan!

 

Okei, kiinnostuin. Mistä mukaan?

Osallistuminen fantasialiigaan tapahtuu tästä linkistä, palvelu vaatii käyttäjätunnuksen luomisen. Salasana kilpailusivulle on "gurukisa".

Onnea arvauksiin!


Allekirjoittanut on 90-luvun lapsuuden elänyt Reinhardt pakottaja, joka nauttii suuresti uusista haasteista koodin parissa.