Artikkelit

Yhteisö | 26.7.2019

LanTrek katsaus - vuohien juhlaa ja CS-historiaa


Katsaus vuoden 2019 LanTrek-tapahtumaan

Tampereella järjestettiin tänä viikonloppuna 19. LanTrek Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa! Lanien aikana pelattiin arcade-pelejä, seurattiin ENCEn etenemistä Major-finaaleihin ja pelattiin kovan tason Overwatchia.BYOC-turnaus

LanTrek Overwatchin osalta tarjosi kaksi turnausta, yksi BYOC ja non-BYOC ammattilaisturnaus. BYOC turnaukseen osallistui kolme joukkuetta, joista voittaja lunasti itselleen paikan ammattilaisturnaukseen. Voitosta kamppailivat NYYRIKKI Ice, Laiffii ja Rubles Official, joista NYYRIKKI Ice nappasi itselleen ensimmäisen sijan. Lopulliset sijoitukset BYOC-turnauksesta:

1. NYYRIKKI Ice

2. Laiffii

3. Rubles OfficialAmmattilaisturnaus

Non-BYOC turnaukseen osallistuivat kutsun saanut Team Nemesis, karsinnoista itsensä läpi pelanneet NYYRIKKI Frost ja Vuohilauma sekä BYOC-turnauksen kautta NYYRIKKI Ice. Turnauksessa itsensä voittajaksi kamppaili äärimmäisen tiukkojen otteluiden jälkeen Vuohilauma! Toiseksi finaalissa päätyi NYYRIKKI Frost, joka oli aikaisemmin tiputtanut NYYRIKKI Icen kolmannelle sijalle. Team Nemesis jäi turnauksessa voitotta. Finaalissa nähtiin tiukkaa peliä ja Vuohilauma siirtyi kovin ottein 2-0 johtoon. Tauon jälkeen Frost otti väliä kiinni ja voitti kartan kaventamalla 2-1 tilanteeseen. Vuohilauman puolustus viimeisessä ja ratkaisevassa kartassa oli kumminkin dominoiva ja jätti Frostin vailla pisteitä. Ripeällä ja hyvällä hyökkäyksellä Vuohilauma onnistui ottamaan ratkaisevan pisteen. Vuohilauma tienasi ensimmäisestä sijasta 4000€ ja Frost keräsi toisesta sijasta 1000€. Lopulliset sijoitukset olivat seuraavat:

1. Vuohilauma

2. NYYRIKKI Frost

3. NYYRIKKI Ice

4. Team NemesisLanTrekeillä nähtiin myös CS-historiaa Suomen suurimman livekatsomon edessä kun ENCE voitti semifinaaleissa NaVin lukemin 2-1. Hallissa raikui EZ4ENCE ja tunnelma oli katossa. Kaiken muun lisäksi laneilla pystyi pelaamaan retropelejä pelihallissa, tutustumaan esimerkiksi Ahlmanin ja Tampereen Ammattikorkeakoulun pisteisiin sekä nauttimaan maistiaisia energiajuomista ja pizzoista.

 

Siinä kaikki näistä laneista, nähdään taas seuraavilla!


Maailmasta isompi yksi shatteri kerrallaan.

NYYRIKKI esportsin MT-pelaaja, Suomen MM-joukkueen yhteisövastaava vuosimallia 2019

Twitter: Rockett_GG
Twitch: RockettGG