Artikkelit

Uutinen | 29.8.2019

Elokuun turnauksen infopaketti


Turnausaikataulu ja formaatti

Lohkovaihe pelataan tutulla ja turvallisella Round Robin -formaatilla, jossa turnauksen kymmenen joukkuetta on jaettu kahteen eri lohkoon. Lohkoissa jokainen joukkue pelaa muita samassa lohkossa olevia vastaan yhden BO2-pelin. Molemmista lohkoista jatkoon pääsee vain kaksi parasta joukkuetta, joten jokainen peli on tärkeä! Turnauksen säännöt löydät täältä.

Lohkovaihe_elokuu

Lohkovaiheen aikataulu on seuraava:

Kierros 1: 15.00, Kierros 2: 15.30, Kierros 3: 16.00, Kierros 4: 16.30 ja Kierros 5: 17.00

Lohkovaiheen pelit eivät ole täysin sidoksissa aikatauluun, joten pelit voivat alkaa etuajassa tai myöhässä. Pelien alkamisajat riippuvat alkusäädön kestosta, sekä edellisten pelien loppumisajankohdasta.

Pudotuspelit pelataan neljän joukkueen single elimination -formaatilla. A- ja B-lohkon voittaneet joukkueet pelaavat toisen lohkon toiseksi tullutta joukkuetta vastaan. Jokainen peli on BO3. Pudotuspelien suunniteltu aikataulu on seuraava:

Välierä 1: 18:00, Välierä 2: 19:00 ja Finaali: 20:30 

 

Turnauslähetykset

Turnausta lähetetään kahdelta kanavalta. Turnauksen pääkanava SuomiOW lähetää niin A-lohkon pelejä kuin pudotuspelitkin, kun taas SuomiOW2 lähettää vain B-lohkon pelit.

Pääkanavan lähetys tulee suorana GLHF-pelitilan studiosta, jossa selostajina paikan päällä toimivat Eero "Rockett" Salmi ja Severi "Setlet" Tallqvist. Kiitos GLHF:lle tästä hienosta mahdollisuudesta!

Tarkemmat tiedot striimattavista peleistä löydät turnauksen Liquipedia ja Toornament-sivulta.

 

Palkintopotti ja sponsorit

Turnauksen virallisina sponsoreina toimivat GLHF-pelitila, sekä iTapsa-puhelinhuoltoliike. Sekä GLHF että iTapsa tarjoavat palkintopottiin lahjakortteja. 

Turnauksen palkintopotti on seuraava:

1. sija: 180€ + 6x5h peliaikaa GLHF-pelitilaan (arvo 20€) + 6x50€ lahjakortteja iTapsa-verkkokauppaan!

2. sija: mainetta ja kunniaa finaaliin pääsystä.


Eläköitynyt Lucio-main ja Suomi OW ry varapuheenjohtaja. Olen vastuussa Suomi OW:n someista ja turnaustoiminnasta. Kirjoitan artikkeleita Suomi OW:n nettisivuille. Twitter: @lassila_akseli