Artikkelit

Uutinen | 9.1.2020

Timo "Taimou" Kettunen takaisin pelikentille - ura jatkuu Contenderssissa


Timo "Taimou" Kettunen hakee urallensa uutta vauhtia Dallas Fuelin akatemiajoukkueesta 

Suomalainen esports-tähti Timo "taimou" Kettunen on ilmoittanut vaihtavansa joukkuetta. Kettusen uusi joukkue Team Envy on Kettusen aikaisemman joukkueen Dallas Fuelin akatemiajoukkue.

Kettunen kertoo Twitterissä syyksi joukkueen vaihtamiseksi hänen vähäisen peliajan Dallas Fuelissa. Peliajan vähyys on vaikuttanut hänen motivaatioon. Dallas Fuel oli tarjonnut Kettuselle jatkosopimusta, mutta hän kertoi valitsevansa mieluummin kilpailemisesta saatavan onnellisuuden kuin paikan vaihtopenkiltä hyvällä kuukausipalkalla.

Kettusen uusi joukkue Envy kilpailee Pohjois-Amerikan Contenders-sarjassa. Kettunen on pelannut Team Envyssä myös vuosina 2016-2018, jolloin joukkue oli yksi maailman parhaista. Vuonna 2018 silloinen Envy siirtyi Overwatch Leagueen ja Dallas Fuel -nimen alle.

Kettunen on yksi Suomen menestyneimmistä Overwatch-pelaajista. Hän on uransa aikana pelannut muun muuassa Team EnVyUs ja Dallas Fuel -joukkueissa. Kettunen on lisäksi pelannut kolmena vuotena Suomen maajoukkueessa. 


Eläköitynyt Lucio-main ja Suomi OW ry varapuheenjohtaja. Olen vastuussa Suomi OW:n someista ja turnaustoiminnasta. Kirjoitan artikkeleita Suomi OW:n nettisivuille. Twitter: @lassila_akseli